Pictures by Ilse #2

Hi!

Vandaag heb ik voor jullie weer een Pictures by Ilse. Kijk je mee naar wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan?

WOENSDAG
2015-03-04 07.44.35
De dag begon vroeg voor mij. Ik kon niet zo goed uit bed komen, dus ik smeerde snel wat boterhammen en at die in de trein onderweg naar school op. Ik had een lange dag school, en kroop daarna vroeg in bed om nog even serie te kijken.

DONDERDAG
2015-03-05 13.44.23

Vandaag was ik vrij! Lekker thuis kunnen blijven dus, maar ik had genoeg te doen dus ben wel hard bezig geweest! En mijn lente-ui moestuintje van de AH ontkiemde! Woehoee, het begint zo waar ergens op te lijken!
2015-03-05 18.22.41
’s Avonds zijn mijn vriend en ik “uit eten” geweest, bij de HEMA. Hadden er nog niet eerder een avondmaaltijd genomen maar het was erg lekker! Ik had een vegetarische burger met frites en mijn vriend een biefstukje met frites. Daarna nog even lekker door de stad geslenterd.

VRIJDAG
2015-03-07 10.01.25
Vrijdag begon ik de dag weer bij de HEMA, met dit keer een ontbijtje. Smaakt mij altijd erg goed! Daarna door naar school gegaan en daar weer de rest van de dag doorgebracht.

ZATERDAG
2015-03-07 16.48.11 2015-03-07 16.50.46
Wat was het lekker weer zaterdag! Héérlijk! Helaas had ik nog genoeg schoolwerk te doen, dus heb ik er niet optimaal van kunnen genieten. Aan het eind van de middag zijn we nog lekker even wezen wandelen door het Stadspark, langs de kinderboerderij. Echt genieten met zo’n lekker weer erbij!

ZONDAG

En we mochten zelfs nog een dag genieten van het mooie weer! Ik kreeg de poetskriebels en heb dan ook alles ondersteboven gehaald om eens goed schoon te maken. Helaas ben ik hierdoor helemaal vergeten om foto’s te maken… ’s Avonds hebben we lekker gechilled op de bank met een lekker glas Hugo erbij, mm!

MAANDAG
2015-03-09 19.25.37
Maandag ben ik wederom voor school bezig geweest! Daarna ben ik uiteten geweest met mijn vriend en nog een paar andere mensen bij Italia om vervolgens met zijn allen naar TEDxYouthGroningen te gaan. Daar heb ik een erg toffe, interessante en motiverende avond gehad!

DINSDAG
2015-03-10 09.56.54
Dinsdag bestond voor mij weer uit school. Pff, wel weinig afwisseling gehad zo de afgelopen week, haha. Ik verveelde me nogal in de trein op de heenweg dus ben ik selfies gaan maken van mijzelf. ’s Avonds heb ik de film Justice for Natalee Holloway gekeken op RTL8. Ik weet niet zo goed wat ik van de film vond. Vind hem niet zo denderend, maar ik vind het verhaal rondom Natalee Holloway wel erg interessant en ben nog steeds erg benieuwd wat er nou precies met haar gebeurd is.

Wat hebben jullie afgelopen week allemaal meegemaakt? En wat gaan jullie aankomende week doen?

Tips en suggesties voor Life by Ilse zijn altijd welkom! Via een reactie of per mail naar lifebyilse@gmail.com.

Liefs,

Ilse

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s