Pictures by Ilse #1

Hi!

Vandaag heb ik voor jullie de allereerste Pictures by Ilse. Dit wordt een wekelijks terugkerend artikel waarbij ik jullie laat zien wat ik de voorafgaande week allemaal heb uitgevoerd en meegemaakt. Deze eerste keer is het (helaas) nog niet van een volle week, omdat ik mij op zaterdag pas bedacht om dit te gaan doen. Vanaf volgende week zien jullie dus een overzicht van woensdag tot en met dinsdag.

Kijk je mee naar wat ik afgelopen dagen heb gedaan?

ZATERDAG

20150225_194042
Zaterdagavond ging ik samen met mijn vriend uit eten bij Grand-café de Betere Tijden in Groningen. Deze foto is gemaakt vanuit zijn perspectief. Als hoofdgerecht had hij een risotto van tonijn en spinazie en ik had zelf een rode Thaise curry. Wij vonden het beiden érg lekker en gingen met goed gevulde buiken weer terug naar huis.

ZONDAG

20150301_192530 20150303_202059
Zondag zijn we zelf in de keuken aan de slag gegaan. Wij hebben de Healthy Lions van Chickslovefood.com gemaakt. Zeer geslaagd en érg lekker om te snoepen! Dit gaat vaker gemaakt worden denk ik zo!

MAANDAG

IMG-20150303-WA0006

Deze foto heb je al op mijn Instagram voorbij zien kunnen komen! Maandagavond was SMC050 over contentmarketing. Een erg interessante, leerzame en inspirerende avond met gastsprekers Edwin Kuipers en Cor Hospes.

DINSDAG

IMG-20150303-WA0005 20150303_182655
Dinsdag was een erg natte dag, terwijl het zo lekker met een zonnetje begon! Toch heb ik de kou en regen getrotseerd om even wat fruit en groenten op de markt te halen. Aan het einde van de middag besloten mijn vriend en ik om nog even te gaan hardlopen.

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? En wat gaan jullie komende week doen? Hebben jullie misschien nog tips wat voor lekkers we deze week kunnen gaan maken?

Tips en suggesties zijn altijd welkom!

Liefs,

Ilse

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s