Welkom

Hi en welkom op mijn blog Life by Ilse!

Life by Ilse, dDSC_1244us. Ik ga jullie via dit blog een kijkje in mijn leven geven. Op dit blog zullen artikelen verschijnen over dingen die mij in het dagelijkse leven bezighouden. Dit kan werkelijk van alles zijn! Maar om je vast een idee te geven wat je kunt verwachten zal ik vast wat meer over mijzelf vertellen.

Ik ben Ilse, 21 zomers jong en ik woon in het mooie Groningen. Ik studeer Sociaal Pedagogische Hulpverlening en zit momenteel in het 1e jaar van de opleiding. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om mij bezig te houden met (gezond) eten, creativiteit, films en series te kijken en nog veel meer. Ik heb een passie voor het werken met mensen en vind dan ook de gedachtegang van mensen erg interessant. Ik zou graag zien dat er alleen nog biologisch en duurzaam met eten en producten werd omgegaan, maar als arme student weet ik dat dit voor de meeste mensen simpelweg niet haalbaar is.

Ik heb nog een hele hoop andere interesses, dromen en idealen, maar daar zullen jullie in de loop van de tijd wel achter komen. Vanaf vandaag komt er iedere week een nieuw artikel online.

Liefs,

Ilse

P.S. Je kunt mij vanaf nu ook volgen op Bloglovin’! Ik zou het natuurlijk super leuk vinden als jullie dat allemaal willen doen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s